Повече работни места за младите, замърсяване и тролейбуси, които да се

...
Повече работни места за младите, замърсяване и тролейбуси, които да се
Коментари Харесай

Важното за твоя град: Работа за младите и тролеи по-начесто - какви са проблемите на Враца?

Повече работни места за младите, замърсяване и тролейбуси, които да се движат по-начесто – това са единствено част от проблемите, които жителите на Враца откроиха като належащи за идната нова локална власт.

В поредност от специфични анкети btvnovnite.bg демонстрира кое е значимото за твоя град. Кореспондентите на bTV в страната търсят отговор на въпроса кои са най-големите проблеми пред локалната власт? На въпросите отговаряте вие – жителите.

Повечето хора в града са удовлетворени от опазването на здравето. Не са имали проблеми и със Спешна помощ и забавянето на коли за спешна помощ. 

Относно качеството на въздуха съгласно някои е нужна законова смяна, с цел да може движението на коли да се ограничи. Като позитивна се показва програмата, по която всеки може да кандидатства и да размени своята печка на дърва с такава на пелети или с климатик. 

Като цяло врачани са удовлетворени и от градския превоз в града. Тролейбусите са нови, само че като проблем регистрират това, че те се движат на половин час, а не както преди - на 15 минути. Според тях е добре разписанието им да бъде променено и още веднъж да се движат по-начесто.

Като огромен проблем в града локалните поданици показват неналичието на работни места и това, че младежите напущат Враца и отиват да работят в по-големите градове или в чужбина. Те чакат от новата власт да обезпечат повече работа за младежите, с цел да не се постанова да напущат града.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР